Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z022 pictata manual pentru o casa saseasca

Soba teracota Z022 pictata manual pentru o casa saseasca

Soba de teracota Z022 este o soba cu forma clasica, eleganta, care s-a construit intr-o casa saseasca reconditionata in satul Richis, impreuna cu fratele mai mare, o alta soba pictata. La aceasta soba am folosit placile T028, decorate cu model floral si pictate cu culoarea albastra. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere […]

Estimare costuri materiale ceramice:

14173 - 16450 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z022 este o soba cu forma clasica, eleganta, care s-a construit intr-o casa saseasca reconditionata in satul Richis, impreuna cu fratele mai mare, o alta soba pictata. La aceasta soba am folosit placile T028, decorate cu model floral si pictate cu culoarea albastra. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mare, de aproximativ 40 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti. Se poate prevede si aductiune de aer exterior pentru arderea sobei.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 115 cm (la nivelul corpului sobei)
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 190 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care pictam placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Set usa soba Lira, cu sticla termorezistenta si cenusar

Prețul inițial a fost: 1.359,00 lei.Prețul curent este: 1.275,00 lei.

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă