Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z040, construita din placi maro, in coltul camerei

Soba teracota Z040, construita din placi maro, in coltul camerei

Soba de teracota Z040 are o forma eleganta care creaza un contrast placut intre placile de teracota maro si suprafetele tencuite albe, astfel se potriveste excelent intr-un interior clasic sau rustic. Soba este realizata din placile de teracota T016, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior.Deasupra cornisei de mijloc suprafata tencuita s-a construit din […]

Estimare costuri materiale ceramice:

10258 - 102500 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z040 are o forma eleganta care creaza un contrast placut intre placile de teracota maro si suprafetele tencuite albe, astfel se potriveste excelent intr-un interior clasic sau rustic. Soba este realizata din placile de teracota T016, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior.Deasupra cornisei de mijloc suprafata tencuita s-a construit din placi de teracota tencuibile, iar dupa ce a fost tencuit s-a aplicat pe ea decorul ceramic. Soba este construita in coltul camerei, dar nu este lipit de peretii din spate, s-a construit distantat. Astfel mai primim o suprafata de degajare a caldurii (spatele sobei) si nu apar probleme cauzate de dilatarea sobei de teracota ca de exemplu crapaturi intre soba si perete sau chiar o distantare vizibila.

Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 25-35 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 92 cm in fata, 23 cm in partile laterale
  • Inaltime: 220 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă