Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z063 construita din placi pictate manual in culorile verde galben si maro

Soba teracota Z063 construita din placi pictate manual in culorile verde galben si maro

Soba de teracota Z063 este o soba cu forma clasica, prevazuta cu cornisa de mijloc (etajera) si este realizata din placi pictate manual. La aceasta soba am folosit placile T026, decorate cu model floral si pictate cu culorile verde, galben si maro. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ […]

Estimare costuri materiale ceramice:

13400 - 15860 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z063 este o soba cu forma clasica, prevazuta cu cornisa de mijloc (etajera) si este realizata din placi pictate manual. La aceasta soba am folosit placile T026, decorate cu model floral si pictate cu culorile verde, galben si maro. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 40-45 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Deasupra cornisei de mijloc (etajera) avem o sectiune tencuita, care cuprinde si decorul central ceramic, glazurat unicolor in culoarea maro. Aceasta zona tencuita este realizata din placi de teracota tencuibile, pentru a a fi parte functionala a sobei acumuland si degajand caldura produsa de camera de ardere.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 105 cm
  • Adancime: 65 cm
  • Inaltime: 230 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care pictam placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă