Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z045 construita intr-o casa de vacanta

Soba teracota Z045 construita intr-o casa de vacanta

Soba de teracota Z045 are o forma eleganta care creaza un contrast placut intre placile de teracota maro si suprafetele tencuite albe, astfel se potriveste excelent intr-un interior clasic sau rustic. Soba este realizata din placile de teracota T022, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior.Deasupra cornisei de mijloc suprafata tencuita s-a construit din […]

Estimare costuri materiale ceramice:

8500 - 10625 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z045 are o forma eleganta care creaza un contrast placut intre placile de teracota maro si suprafetele tencuite albe, astfel se potriveste excelent intr-un interior clasic sau rustic. Soba este realizata din placile de teracota T022, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior.Deasupra cornisei de mijloc suprafata tencuita s-a construit din placi de teracota tencuibile, pentru a fi o suprafata activa de degajare a caldurii. Ultimele 50 cm de sub plafon sunt din placi de izolatie de silicat de calciu. Aceasta soba s-a construit lipit de peretele de caramida din spatele ei. Recomandam construirea sobei distantat de perete, pentru ca in acest caz mai primim o suprafata de degajare a caldurii (spatele sobei) si nu apar probleme cauzate de dilatarea sobei de teracota ca de exemplu crapaturi intre soba si perete sau chiar o distantare vizibila.

Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 35-45 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 120 cm
  • Adancime: 60 cm
  • Inaltime: 300 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă