Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V032, de culoare maro, construita din placi presate manual

Semineu de teracota V032, de culoare maro, construita din placi presate manual

Semineu cu focar, construita din placile de teracota T020, glazurate in culoare maro, samimat. Aceste placi s-a fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Inserto 80 Crystal Ventilato, produs de catre La Nordica-Extraflame, producator de renume din Italia. Cu acest focar de semineu este incalzita o zona […]

Estimare costuri materiale ceramice:

6200 - 8100 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu cu focar, construita din placile de teracota T020, glazurate in culoare maro, samimat. Aceste placi s-a fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Inserto 80 Crystal Ventilato, produs de catre La Nordica-Extraflame, producator de renume din Italia.

Cu acest focar de semineu este incalzita o zona de living, dintr-o casa particulara. Semineul este construit in coltul camerei, dar fiind un focar cu perete dublu si avand mai multe iesiri pentru aerul cald, acest focar ar fi capabil sa incalzeasca inca 2 camere alaturate in afara de cel in care s-a construit semineul. Semineul este racordat la un cos de fum construit in exteriorul camerei.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 


Puteti viziona un scurt material video despre acest semineu:

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă