Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V019, pentru incalzirea unui restaurant rustic

Semineu de teracota V019, pentru incalzirea unui restaurant rustic

Semineu zidit din caramida, decorat cu placi de teracota si piese ceramice glazurate in culoarea maro semimat. In zona postamentului s-a realizat un gol pentru pastrarea lemnelor, bancutele laterale fiind realizate din zidarie si tencuite ulterior. Semineul are un singur rand de placi de teracota deasupra focarului de termosemineu care incalzeste prin sistemul de incalzire […]

Estimare costuri materiale ceramice:

4890 - 6540 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu zidit din caramida, decorat cu placi de teracota si piese ceramice glazurate in culoarea maro semimat. In zona postamentului s-a realizat un gol pentru pastrarea lemnelor, bancutele laterale fiind realizate din zidarie si tencuite ulterior. Semineul are un singur rand de placi de teracota deasupra focarului de termosemineu care incalzeste prin sistemul de incalzire centralizata.

Cu acest focar de termosemineu este incalzita o sala de luat mese de aproximativ 100 metri patrati dintr-un restaurant din judetul Harghita.  Semineul este amplasat central in aceasta sala, pentru a incalzi uniform spatiul.

Peretele din spatele semineului rustic a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Dimensiuni:

  • Latime corp partea din fata: 130 cm
  • Inaltime totala: 230 cm

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă