Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V018, pictata manual, construita in coltul salii (semineu colt)

Semineu de teracota V018, pictata manual, construita in coltul salii (semineu colt)

Semineu colt din teracota construit din placile de teracota pictate manual T026, folosind un focar de termosemineu Inserto 70 Ventilato, produs de LaNordica, un fabricant de prestigiu din Italia. Cu acest focar de semineu este incalzita o sala de dimensiune mare, construita pentru degustare vinuri. Semineul este construit in coltul camerei, langa peretii exteriori al salii, dar fiind […]

Estimare costuri materiale ceramice:

6900 - 8650 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu colt din teracota construit din placile de teracota pictate manual T026, folosind un focar de termosemineu Inserto 70 Ventilato, produs de LaNordica, un fabricant de prestigiu din Italia. Cu acest focar de semineu este incalzita o sala de dimensiune mare, construita pentru degustare vinuri. Semineul este construit in coltul camerei, langa peretii exteriori al salii, dar fiind un focar cu perete dublu si avand mai multe iesiri pentru aerul cald, acest focar ar fi capabil sa incalzeasca inca o camera. Semineul este racordat la un cos de fum construit in exteriorul cladirii.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor. Acest model de focar se gaseste si cu sticla decorativa si captuseala de beton refractar in camera de ardere.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă