Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V027, din teracota placi glazurate in maro

Semineu de teracota V027, din teracota placi glazurate in maro

Semineu de teracota realizat din placile de teracota presate manual T022, glazurate in culoarea maro, semimat. Acest semineu raspunde de incalzirea unei zone de living a unei case amenajate in stil rustic. Semineul este racordat la un cos de fum construit in exteriorul cladirii, lipit de peretele din spatele semineului. Semineul s-a construit pornind de […]

Estimare costuri materiale ceramice:

7200 - 9560 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu de teracota realizat din placile de teracota presate manual T022, glazurate in culoarea maro, semimat. Acest semineu raspunde de incalzirea unei zone de living a unei case amenajate in stil rustic. Semineul este racordat la un cos de fum construit in exteriorul cladirii, lipit de peretele din spatele semineului.

Semineul s-a construit pornind de la un postament tencuit, in jurul focarului este sectiunea din chale ceramice. Deasupra cornisei avem o sectiune tencuite, in care s-au montat grilele de aerisire, prin care aerul cald poate sa iasa din imbracamintea semineului. Semineul se inchide cu o cornisa in culoare maro.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul locuit, nu va fi absorbit de catre peretii casei. Este posibila si racordarea focarului la admisie de aer exterior pentru ardere, in acest caz semineul nu va consuma aer din zona de locuit.

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă