Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z006, din placi presate manual

Soba teracota Z006, din placi presate manual

Soba de teracota Z006 are o forma clasica, fiind prevazuta cu etajera de mijloc, are un postament tencuit, prevazuta cu decoruri de postament si are montata o usa plina, fara sticla pe aceasta soba inalta.  Soba este realizata din placile de teracota T021, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior. Deasupra cornisei de mijloc […]

Estimare costuri materiale ceramice:

13300 - 15400 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z006 are o forma clasica, fiind prevazuta cu etajera de mijloc, are un postament tencuit, prevazuta cu decoruri de postament si are montata o usa plina, fara sticla pe aceasta soba inalta.  Soba este realizata din placile de teracota T021, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior. Deasupra cornisei de mijloc avem o mica retragere, ca sa avem o polita si astfel soba sa aiba un aspect mai elegant.

Este o soba inalta, care se potriveste foarte bine intr-un spatiu rustic sau unul clasic. Culorile se pot adapta in functie de amenajarea spatiului.

Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 35-45 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 105 cm
  • Adancime: 60 cm
  • Inaltime: 240 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă