Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V021, un semineu rustic de culoare maro semimat

Semineu de teracota V021, un semineu rustic de culoare maro semimat

Semineu rustic de, construit din placile de teracota T016, glazurate in culoare maro, semimat. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Pilis, produs de catre firma Benkel, un producator de focare de semineu din Ungaria. Cu acest focar de semineu este incalzita o zona de […]

Estimare costuri materiale ceramice:

6800 - 8450 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu rustic de, construit din placile de teracota T016, glazurate in culoare maro, semimat. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Pilis, produs de catre firma Benkel, un producator de focare de semineu din Ungaria.

Cu acest focar de semineu este incalzita o zona de living de aproximativ 50 metri patrati, cosul de fum fiind situat in colt, in spatele semineului. Sectiunea cosului care se vede in camera s-a mascat cu placi de silicat de calciu dupa care s-a tencuit.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Dimensiunile acestui semineu rustic:

  • Latime corp partea din fata: 110 cm
  • Latime parti laterale: 44 cm
  • Inaltime totala: 230 cm

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă