Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba de gatit cu plita SG06, din placi rustice de teracota

Soba de gatit cu plita SG06, din placi rustice de teracota

Daca ti-i dorit o soba rustica, care pe langa functia de incalzire iti permite prepararea gustarilor preferate, o astfel de soba este solutia potrivita. Este prevazuta cu plita de gatit, cuptor, dar si o banca laterala pentru sezut, unde te poti retrage pentru un moment de liniste personala cu o carte buna si un pahar […]

Estimare costuri materiale ceramice:

10585 - 12300 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Daca ti-i dorit o soba rustica, care pe langa functia de incalzire iti permite prepararea gustarilor preferate, o astfel de soba este solutia potrivita. Este prevazuta cu plita de gatit, cuptor, dar si o banca laterala pentru sezut, unde te poti retrage pentru un moment de liniste personala cu o carte buna si un pahar de vin fiert.

Pentru pastrarea lemnelor ai si doua nise, le poti folosi zilnic, dar si pentru decor. Se poate realiza si cu usa de alimentare si cuptor prevazute cu sticla termorezistenta.

Placile se fac pe baza de comanda in atelierul Amrita Srl.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă