Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z038, o soba pictata cu culoarea albastra, eleganta si frumoasa

Soba teracota Z038, o soba pictata cu culoarea albastra, eleganta si frumoasa

Soba de teracota Z038 este o soba pictata manual, eleganta, care se poate folosi la incalzirea unui spatiu mai mic. Este construita cu partea inferioara tencuita, care se poate realiza din placi de teracota tencuibile sau din caramida plina de samota, aici este montat si usa sobei si realizat camera de ardere. Partea superioara este […]

Estimare costuri materiale ceramice:

9303 - 10236 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z038 este o soba pictata manual, eleganta, care se poate folosi la incalzirea unui spatiu mai mic. Este construita cu partea inferioara tencuita, care se poate realiza din placi de teracota tencuibile sau din caramida plina de samota, aici este montat si usa sobei si realizat camera de ardere.

Partea superioara este realizata din placile de teracota T025 si cornise la fel pictate cu culoarea albastra.  Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 20-25 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Soba este prevazuta cu o usa cu sticla termorezistenta, avand inchiderea etansa, care ofera o vizibilitate generoasa a focului. Se poate prevede si aductiune de aer exterior pentru arderea sobei.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 70 cm (la nivelul corpului sobei)
  • Adancime: 50 cm
  • Inaltime: 200 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care pictam placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Set usa soba Lira, cu sticla termorezistenta si cenusar

Prețul inițial a fost: 1.359,00 lei.Prețul curent este: 1.275,00 lei.

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă