Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z007, personalizata, realizat din placi de teracota alba

Soba teracota Z007, personalizata, realizat din placi de teracota alba

Soba Z007 este realizata din teracota alba, in stilul sobelor din perioada interbelica, este eleganta, prevazuta cu cornisa de mijloc (policioara). Este realizata din placile T033 decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 40 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde […]

Estimare costuri materiale ceramice:

17267 - 19400 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba Z007 este realizata din teracota alba, in stilul sobelor din perioada interbelica, este eleganta, prevazuta cu cornisa de mijloc (policioara). Este realizata din placile T033 decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 40 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 92 cm
  • Adancime: 87 cm
  • Inaltime: 225 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care glazuram placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Usa KK3036 pentru ardere eficienta, cu sticla dubla si admisie aer exterior

Prețul inițial a fost: 5.980,00 lei.Prețul curent este: 5.360,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă