Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z029 pictata manual pentru o casa saseasca, montata in coltul camerei

Soba teracota Z029 pictata manual pentru o casa saseasca, montata in coltul camerei

Soba de teracota Z029 este o soba cu forma clasica, eleganta, care s-a construit intr-o casa saseasca reconditionata in satul Richis, impreuna cu fratele mai mare, o alta soba pictata. La aceasta soba am folosit placile T026, decorate cu model floral si pictate manual. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mare, de […]

Estimare costuri materiale ceramice:

8740 - 10180 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z029 este o soba cu forma clasica, eleganta, care s-a construit intr-o casa saseasca reconditionata in satul Richis, impreuna cu fratele mai mare, o alta soba pictata. La aceasta soba am folosit placile T026, decorate cu model floral si pictate manual. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mare, de aproximativ 35 -40 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti. Mai ales deca se construieste distantat de perete, se poate incalzi si o suprafata mai mare. Se poate prevede si aductiune de aer exterior pentru arderea sobei.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 105 cm in fata, 21 cm in partile laterale
  • Inaltime: 270 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care pictam placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă