Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z039 de dimensiune mica, din placi pictate manual

Soba teracota Z039 de dimensiune mica, din placi pictate manual

Soba de teracota Z039 este o soba de dimensiune mica, eleganta, care se poate folosi la incalzirea unui spatiu mai mic. Este construita din placile de teracota T025 si cornise la fel pictate cu culoarea albastra.  Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 15-20 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, […]

Estimare costuri materiale ceramice:

6200 - 6900 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z039 este o soba de dimensiune mica, eleganta, care se poate folosi la incalzirea unui spatiu mai mic. Este construita din placile de teracota T025 si cornise la fel pictate cu culoarea albastra.  Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 15-20 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Soba este prevazuta cu usa cu sticla termorezistenta, avand inchiderea etansa. Se poate prevede si aductiune de aer exterior pentru arderea sobei.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 70 cm (la nivelul corpului sobei)
  • Adancime: 50 cm
  • Inaltime: 112 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care pictam placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă