Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z036 pictata manual din placi pictate cu culoarea verde

Soba teracota Z036 pictata manual din placi pictate cu culoarea verde

Soba de teracota Z036 este o soba cu forma eleganta, care ne aminteste de sobele realizate in perioada interbelica. La aceasta soba am folosit placile T028, decorate cu model floral si pictate cu culoarea verde. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mare, de aproximativ 40 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, […]

Estimare costuri materiale ceramice:

15460 - 17600 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z036 este o soba cu forma eleganta, care ne aminteste de sobele realizate in perioada interbelica. La aceasta soba am folosit placile T028, decorate cu model floral si pictate cu culoarea verde. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mare, de aproximativ 40 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti. Se poate prevede si aductiune de aer exterior, ca soba sa nu consume oxigenul din interiorul casei in timpul procesului de ardere.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 92 cm (la nivelul corpului sobei)
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 225 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care pictam placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă