Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z048 construita din placi rustice

Soba teracota Z048 construita din placi rustice

Soba de teracota Z048 are o forma clasica, fiind prevazuta cu etajera de mijloc, nisa pentru pastrarea lemnelor precum si o usa cu sticla ca sa poti admire dansul flacarilor in soba.  Soba este realizata din placile de teracota T017, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior. Deasupra cornisei de mijloc avem o mica […]

Estimare costuri materiale ceramice:

9800 - 11450 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z048 are o forma clasica, fiind prevazuta cu etajera de mijloc, nisa pentru pastrarea lemnelor precum si o usa cu sticla ca sa poti admire dansul flacarilor in soba.  Soba este realizata din placile de teracota T017, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior. Deasupra cornisei de mijloc avem o mica retragere, ca sa avem o polita si astfel soba sa aiba un aspect mai elegant.

Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 35-45 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 105 cm
  • Adancime: 60 cm
  • Inaltime: 220 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Set usa soba Lira, cu sticla termorezistenta si cenusar

Prețul inițial a fost: 1.359,00 lei.Prețul curent este: 1.275,00 lei.

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă