Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z003, construita din placi culoare crem

Soba teracota Z003, construita din placi culoare crem

Soba de teracota Z003 este o soba cu forma clasica, prevazuta cu cornisa de mijloc (policioara) si este glazurata cu culoarea crem (soba crem) . Este realizata din placile T035 decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mijlocie, de aproximativ 20 – 35 mp, dar dimensiunea sobei se poate […]

Estimare costuri materiale ceramice:

8900 - 11600 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z003 este o soba cu forma clasica, prevazuta cu cornisa de mijloc (policioara) si este glazurata cu culoarea crem (soba crem) . Este realizata din placile T035 decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mijlocie, de aproximativ 20 – 35 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 110 cm
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 195 cm

Soba este construita in coltul camerei, dar distantat de perete, ca si spatekle sobei sa contribuie la incalzirea camerei.

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care glazuram placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă