Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z008 construita din placi albe

Soba teracota Z008 construita din placi albe

Soba de teracota Z008 este o soba cu forma clasica, de dimensiune mai mica, care se preteaza la incalzirea unei camere de aproximativ 20 -28 mtri patrati. Este realizata din placile T039 decorate cu model floral. Daca va place forma sobei, modelul placilor, culoarea, putem adapta dimensiunea sobei sa corespunda spatiului pe care doriti sa […]

Estimare costuri materiale ceramice:

8100 - 9400 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z008 este o soba cu forma clasica, de dimensiune mai mica, care se preteaza la incalzirea unei camere de aproximativ 20 -28 mtri patrati. Este realizata din placile T039 decorate cu model floral. Daca va place forma sobei, modelul placilor, culoarea, putem adapta dimensiunea sobei sa corespunda spatiului pe care doriti sa o incalziti.

 

Pentru a vedea gama de culori disponibila, va rog sa dati click la fotografia de mai jos:

culori teracota, mostre culori

 

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 69 cm
  • Adancime: 46 cm
  • Inaltime: 187 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care glazuram placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă