Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z010, soba alba cu etajera la mijloc

Soba teracota Z010, soba alba cu etajera la mijloc

Soba de teracota Z010 este o soba deosebit de eleganta, prevazut cu etajera la mijloc, realizat din placi de teracota de culoare crem. Soba este realizata din placile de teracota T039, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior. Soba este construita in coltul camerei,dar paralel cu peretele si distantat de ea. Aceasta soba este […]

Estimare costuri materiale ceramice:

13400 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z010 este o soba deosebit de eleganta, prevazut cu etajera la mijloc, realizat din placi de teracota de culoare crem. Soba este realizata din placile de teracota T039, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior. Soba este construita in coltul camerei,dar paralel cu peretele si distantat de ea.

Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 35-45 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 105 cm
  • Adancime soba: 69 cm
  • Inaltime: 192 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă