Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V028, din placi pictate manual

Semineu de teracota V028, din placi pictate manual

Semineu de teracota realizat din placile de teracota pictate manual T029, folosind un focar de semineu cu deschidere verticala OH180 produs de Kratki, producator cunoscut din Polonia. Cu acest focar de termosemineu semineul poate realiza incalzirea unui spatiu de aproximativ 80 -100 metri patrati. Semineul este racordat la un cos de fum certificat din inox. Forma semineului […]

Estimare costuri materiale ceramice:

11852 - 14830 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu de teracota realizat din placile de teracota pictate manual T029, folosind un focar de semineu cu deschidere verticala OH180 produs de Kratki, producator cunoscut din Polonia. Cu acest focar de termosemineu semineul poate realiza incalzirea unui spatiu de aproximativ 80 -100 metri patrati. Semineul este racordat la un cos de fum certificat din inox. Forma semineului ne aminteste de sobele clasice din teracota, incalzirea prin convectie este realizata de grilele metalice, amplasata in partea inferioara si superioara a semineului, prin care aerul cald poate iesi din interiorul semineului.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul locuit, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă